Post by rederptentsubgbe on Feb 28, 2022 14:45:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Benji Bananas ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Benji Bananas IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené peníze ▞▞▞
▞▞▞ Benji Bananas 2022 version ▞▞▞
prosím upgradujte tuto hru, zabiju vás!
nej hra 🤩🤩🤩😘😍😍😍😍😍😋😋😋😋😋😋😋😀jemi sice 16 ale hra je dobrá
Reklamy, pořád
919 chyba. WTF

Lost Grimoires: Stolen Kingdom სათავგადასავლო kmso
Ne tak špatné, ale příliš dobré
Hra je úžasná, po aktualizaci se ztrácí veškerý můj postup.. velmi zklamání.
Dříve skvělá oddychovka po poslední aktualizaci reklamy po každé hře, velice otravné!!
Hra je velmi dobrá. Rád ji hraji. Ubírá mi to spoustu nudného času... pomáhá mi to prožít spoustu stresujících chvil
Benji Bananas Авантуристичке tme
Po aktualizaci ze 13. ledna JSOU VEŠKERÉ MÉ POKROKY A BANÁNY VYMAZÁNY ČISTÉ, HNEZNÉ, 1 HVĚZDA !!!Příliš mnoho reklam 😵
Nejlepší hra, kterou mám nejraději, je, že můžete hrát se 2 lidmi na jedné obrazovce rozdělením obrazovky na polovinu
Já to totiž hraju s bráchou
Davam 1* protoze mi na mobilu kdyz stahnu tak najede menu asi 10 sec tam naskoci cerny obraz a pak se zapni ta hra

Benji Bananas Äventyr gvy
nej hra na světě
Je to super hra, protože ji hraje kamarádka ale nejde nainstalovat. Proto jen dvě hvězdy. :-)
Benji Bananas ماجراجویی vukb
Nuda
OK hra
snadno se učí a je příjemné hrát
Našlo mi to vir!!!!
Hru jsem hrála jako malá je to topovka
OK
Díky za tuhle zábavnou a tak těžkou hru......
Když si to stáhnu tak nejde skákat držím to ,ale nejde to . :-(
Úžasné, ale příliš pomalé
Horní
Nezabaví na moc dlouho. A otázka to je ten příběh jenom o opici co chce svůj holce donýst banány?
nejhorší hra, jakou jsem kdy viděl
to je v pohodě😤
Tato hra je velmi zajímavá, tato hra se mi líbila...
Opička
Tato hra mě opravdu dostává. A je to tak příjemné hrát a vlastně já a moji sourozenci tuto hru miluji. Doufám, že se tato hra bude všem také líbit🥰💜
Reklamy
Toto je moje dětsví🥺
dobré, pokud nemá žádné přídavky
dobré, ale nejste si jisti, zda hledáte o pár dní později na telefonním a faxovém čísle lidi, které děláte s novým rokem a druhý den
to je hustý
Myslím, že koncept je hloupý. Skákat a létat bez přestání pro banány je v pořádku, pokud je váš intelekt podprůměrný. Neexistuje žádná mentální stimulace. Neexistuje žádná možnost zastavení. Také se mi nelíbí, že musím začít znovu od úrovně 1 poté, co jsem prohrál na úrovni 3, je to velmi nespravedlivé. O ovládání ani nemluvě... opravdu nepohodlné. Rychle odinstalováno. Grafika a animace jsou ale pěkné.
hezká hra👍doporučuji
Reklamy....
Netahovat
Nevím proč si tu lidi stěžují že levely jsou čím dál tím těžší. Vždyť o tom jsou ne 🤷♀️ mně osobně se hra moc líbí , má krásnou grafiku . Jediné co mi vadí, že se mi po instalaci hrozně seká mobil.
Hrajete za opičí Benji která chce dát banány svoji holce a potom i těhotné ženy😑 ok jako proč co je dál o ku*va ona má dvě děti jako chápu ale proč navíc něco vaše žena jen protože ji sbíráte banány 😼 Vtipný fakt můžete si dole v shopu koupit že místo banjiho budou křičet vývojáři hry😀
Víc se mi líbila moje dětská verze
proč se to nestahuje? miluji tuto hru, pak si ji mohu stáhnout, zbývá mi 12 GB pro úložiště? než proč?
Ahoj, za prvé, tato hra je skvělá a úžasná, můžeme s touto hrou také provádět timepass v uzamčení, proto jsem této hře dal 5 hvězdiček